Emma-Sena 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Nerdensin!!(Where are you from) : isviçre =D özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 20/02/08
| |
chen-emma 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Nerdensin!!(Where are you from) : isviçre =) Rep : + 2 rep özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: Emma'ya güsel söslerr Paz Şub. 24, 2008 10:47 pm | |
| emma sen bu yaşlardaki en güzel kıssın ünlüsün güzelsin şirinsin sempatiksin tatlısın meleqsin aşqomsun fanların varr çok şanslısın bebetomsun jujumsun | |
|
unal_emma Moderatör
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 33 Nerdensin!!(Where are you from) : İstanbul Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: Emma'ya güsel söslerr C.tesi Mart 01, 2008 7:16 am | |
| Ben,seni kimsenin ulaşamayacağı zirveler kadar sevdim.Ve o zirveden yükselen ışık benim hayat kaynağım ve yaşama nedenimdi.Senin ufacık bir gülümsemen,beni sana biraz daha aşık etti.Leyla ile Mecnun'un kalplere işleyen hazim sonu gibi,benim sana olan aşkım da eriyip gözlerimden yaş olarak aktı.Bu olayların yaşanmasına rağmen seni karşılıksız seviyorum!!!! Biraz abartılı oldu.Bu arada bunu kendime göre yazmadım sonra abartılı bir şekilde ''oha,çüş,yuh'' gibi kelimeler kullanmayın | |
|
Brittany Admin
Mesaj Sayısı : 475 Yaş : 34 Nerdensin!!(Where are you from) : Oxfordshire Rep : +0 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : aRdam benim sen bnümsün En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : Sena Şimal Ecem Selen Özge Ceren Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Emma'ya güsel söslerr C.tesi Mart 01, 2008 7:18 pm | |
| - chen-emma demiş ki:
- emma sen bu yaşlardaki en güzel kıssın
ünlüsün güzelsin şirinsin sempatiksin tatlısın meleqsin aşqomsun fanların varr çok şanslısın bebetomsun jujumsun walla bunlara benser bütün sözler!!! | |
|
[emma] 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 28 özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Emma'ya güsel söslerr Paz Mart 02, 2008 10:02 pm | |
| - emma_hermione demiş ki:
- chen-emma demiş ki:
ünlüsün güzelsin şirinsin sempatiksin tatlısın meleqsin aşqomsun fanların varr çok şanslısın bebetomsun jujumsun walla bunlara benser bütün sözler!!! ne desem yeridir(güzel söz manasında) | |
|
emmacı_yhusuf 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 31 Nerdensin!!(Where are you from) : emmayı düşündüğümm her yerden.... özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 21/02/08
| Konu: Geri: Emma'ya güsel söslerr C.tesi Mart 29, 2008 5:05 pm | |
| emma ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim nası süpersin güzelsin tatlısın ii bi oyuncusun sen bi tanemsin:) | |
|
emma_burcu 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 34 Rep : EMMA I LOVE YOU özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: Emma'ya güsel söslerr Çarş. Nis. 16, 2008 6:10 pm | |
| - [emma] demiş ki:
- emma_hermione demiş ki:
- chen-emma demiş ki:
ünlüsün güzelsin şirinsin sempatiksin tatlısın meleqsin aşqomsun fanların varr çok şanslısın bebetomsun jujumsun walla bunlara benser bütün sözler!!! ne desem yeridir(güzel söz manasında) bende | |
|
Hil-Lary=) 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 28 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: Emma'ya güsel söslerr C.tesi Mayıs 03, 2008 4:47 pm | |
| | |
|