Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 29 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/02/08
Konu: Dan ve Emma Listelerde C.tesi Mart 08, 2008 1:46 am
Daniel Radcliffe Entertainment Weekly tarafından 30 yaş altı en yetenekli 30 oyuncu arasında gösterildi. Daniel’ın bu listede kendine yer bulmasına neden olarak şunlar söylendi:
Kesinlikle çok çekici ve tüm o yetişkin olma olayını çok iyi idare etti, hatta Equus oyunundaki tüm o çıplak sahnelere rağmen. Dahası gençlerden oluşan bir hayarn topluluğu var ve kendisini Potter olarak görmek isteyenler tüm dünyada neredeyse 4.5 milyar dolar harcadı.
Emma Watson ise MSN sitesi tarafından en şık ünlüler listesinde 26′ncı sırada yeraldı
Brittany Admin
Mesaj Sayısı : 475 Yaş : 34 Nerdensin!!(Where are you from) : Oxfordshire Rep : +0 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : aRdam benim sen bnümsün En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : Sena Şimal Ecem Selen Özge Ceren Kayıt tarihi : 07/02/08
Konu: Geri: Dan ve Emma Listelerde C.tesi Mart 08, 2008 2:43 pm
tşk
unal_emma Moderatör
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 33 Nerdensin!!(Where are you from) : İstanbul Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
Konu: Geri: Dan ve Emma Listelerde C.tesi Mart 08, 2008 7:31 pm
Emma'yı ve Daniel'i tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Hil-Lary=) 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 28 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 22/03/08
Konu: Geri: Dan ve Emma Listelerde C.tesi Mart 22, 2008 8:58 pm
unal_emma demiş ki:
....eMMa....kOLİk.... 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 29 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/02/08
Konu: Geri: Dan ve Emma Listelerde Paz Mart 23, 2008 4:20 pm
Hil-Lary=) demiş ki:
unal_emma demiş ki:
aynen ama bu alıntı yapmalarımız alıntı oyunu gibi oldu
Emma-Sena 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Nerdensin!!(Where are you from) : isviçre =D özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 20/02/08
Konu: Geri: Dan ve Emma Listelerde Ptsi Mart 24, 2008 8:13 pm
evet tebrikler onlara..
emmacı_yhusuf 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 31 Nerdensin!!(Where are you from) : emmayı düşündüğümm her yerden.... özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 21/02/08
Konu: Geri: Dan ve Emma Listelerde C.tesi Mart 29, 2008 5:12 pm
saol güsel olmuş
emma_burcu 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 34 Rep : EMMA I LOVE YOU özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/04/08
Konu: Geri: Dan ve Emma Listelerde Çarş. Nis. 16, 2008 6:05 pm
Emma-Sena demiş ki:
evet tebrikler onlara..
Hil-Lary=) 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 28 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 22/03/08
Konu: Geri: Dan ve Emma Listelerde C.tesi Mayıs 03, 2008 4:49 pm
Hil-Lary=) demiş ki:
unal_emma demiş ki: