| İstekleriniz!!! | |
|
+13lashley-iremma love*rupert Hil-Lary=) emma_burcu chen-emma Emma-Sena hermione emma ve aşkısı [emma] ....eMMa....kOLİk.... ashLey_seLin avril_kolik Brittany 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Brittany Admin
Mesaj Sayısı : 475 Yaş : 34 Nerdensin!!(Where are you from) : Oxfordshire Rep : +0 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : aRdam benim sen bnümsün En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : Sena Şimal Ecem Selen Özge Ceren Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: İstekleriniz!!! Cuma Şub. 08, 2008 11:09 pm | |
| Ewt buraya adminlerden istediğiniz şeyleri yazabilirsiniss | |
|
| |
avril_kolik 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 30 özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! C.tesi Şub. 09, 2008 7:53 pm | |
| yha bence siteye mp3 çalar koyalım | |
|
| |
Brittany Admin
Mesaj Sayısı : 475 Yaş : 34 Nerdensin!!(Where are you from) : Oxfordshire Rep : +0 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : aRdam benim sen bnümsün En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : Sena Şimal Ecem Selen Özge Ceren Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Ptsi Şub. 11, 2008 6:11 pm | |
| yha cnm birisi farklı müzik dinlemek istio fln olmass ve bu konu bir daha açılmasın | |
|
| |
avril_kolik 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 98 Yaş : 30 özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 09/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Salı Şub. 12, 2008 5:52 pm | |
| yha bide şey 0olsun +rep sistemiiii | |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Salı Şub. 12, 2008 7:07 pm | |
| ok cnm yaparım ama bu sitede öle bişe yok siz en iisi güncellenme yerine +1 rep - 1 rep fln yazın ok | |
|
| |
ashLey_seLin 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 13 Nerdensin!!(Where are you from) : ajkımın(ashLey) yanından özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 10/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Salı Şub. 12, 2008 9:42 pm | |
| hep +rep böLe siteLere oLmuyo kendinden +repLi oLuyo mp3 çaLar meseLesi hem istediği müzikLer oLmuyo ve siteye girer girmez başLıyo bazı üyeLer dinLemek istemeyedebiLir(kapatıLacağını biLiyom ama gene anasayfaya geLince bbaşLıyo..!!) | |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Salı Şub. 12, 2008 9:47 pm | |
| yha cnm bi daha bu konu açılmasın mp3 çalar fln yok + REPİNİZE ÇARE BULDUK İŞTE --------------------KONUYA DEWAM---------------------- | |
|
| |
avril_kolik 2. sınıf
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Şub. 13, 2008 5:56 pm | |
| nieki koysanız nlur sanki??? | |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Şub. 13, 2008 10:10 pm | |
| yha bn size ne dedim yha 2 gün awi cezası sana ASLI!!! | |
|
| |
....eMMa....kOLİk.... 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 29 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! C.tesi Şub. 16, 2008 3:23 pm | |
| yha bence hızlı cvp kalksın çünkü kilit olduğunda yine yazılıo | |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! C.tesi Şub. 16, 2008 3:29 pm | |
| ok cnms ben kaldırmyaı bilmiorm ecem bilio ona pm at sen | |
|
| |
[emma] 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 28 özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! C.tesi Şub. 16, 2008 9:14 pm | |
| yha bncede katılıorm ...eMMa...kOLİk... | |
|
| |
emma ve aşkısı 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 31 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 17/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Şub. 20, 2008 4:36 pm | |
| bence prenses yönetemi olsun | |
|
| |
[emma] 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 28 özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Şub. 20, 2008 5:15 pm | |
| o ne yhaa anlatırmısın bn bilmiomda | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Şub. 20, 2008 7:51 pm | |
| Sen yapamicana qöre......bu arada prenses yönetimi diyip qeçeyin açıklayın... |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Şub. 20, 2008 7:58 pm | |
| bencede senaya katılıom o zamn burnunun sokma! [emma] | |
|
| |
hermione 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 30 Rep : +3 özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 20/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Şub. 20, 2008 10:09 pm | |
| yha ben mesajlarım 50 veya 60 ı geçince s.mod olmak istiyorum çünkü bu siteyi çok çok sevdim ama eğer beni co admin yapmak isterseniz söz veriyorum hergün siteye en az 2-3 saat girerim ama ana admin bilir ADMİNLERİME SAYGILARIMLA!!!!!!! | |
|
| |
Emma-Sena 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Nerdensin!!(Where are you from) : isviçre =D özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 20/02/08
| |
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Cuma Şub. 22, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Emma-Sena 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Nerdensin!!(Where are you from) : isviçre =D özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 20/02/08
| |
| |
chen-emma 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Nerdensin!!(Where are you from) : isviçre =) Rep : + 2 rep özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Paz Şub. 24, 2008 10:31 pm | |
| ben harry potter ile iligi yani emmanın filmleri ile igli bi bölüm açılırsa onunla ilgilenirimbiliyosun çünkü emma artık farklı filmlerdede oynuyo | |
|
| |
emma_burcu 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 34 Rep : EMMA I LOVE YOU özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/04/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Nis. 16, 2008 6:17 pm | |
| ya cnm bence ruh hali ve sanal hayvan olsun galiba onu sena bilir veya sen hani neseli,sinirli fln oluyor ya cnm istersen saana bir kac üye oldugum sitelerden sanal hayvan resmi yolliyim yani örnek olarak | |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Çarş. Nis. 16, 2008 6:51 pm | |
| hmm olabilşr aslında adminlerle bi konuşuim | |
|
| |
emma ve aşkısı 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 31 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 17/02/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! Perş. Nis. 17, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Hil-Lary=) 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 28 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: İstekleriniz!!! C.tesi Nis. 19, 2008 8:02 pm | |
| bence sadece ruh hali olsun yha | |
|
| |
| İstekleriniz!!! | |
|