....eMMa....kOLİk.... 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 29 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Avatar Yarışması[Başvuru] Cuma Tem. 04, 2008 1:22 pm | |
| Nick: Avatar: Ad:
KURALLAR: ALINTI OLMUCAK ÜZERİNDE KESİNLİKLE İSMİN YAZICAK
ÖDÜLLER: 1.ye 2 günlük adminlik 2.ye 2 günlük süper modluk 3.ye prenses üye rütbesi | |
|
En Büyük AshLeyci 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 26 Rep : +1 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : AshLeyi herşeyden herksten çok seviyorum ölürüm ona ya En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : esra (kmseyi tanımıyorum çnkü) Kayıt tarihi : 16/08/08
| |
EMmAcI 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 28 Nerdensin!!(Where are you from) : Değişio:D Rep : gönlünüzden ne geçerse:D Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : kimseyi tanımıom ki sadece esra abla o olsun bari:) Kayıt tarihi : 17/08/08
| Konu: Geri: Avatar Yarışması[Başvuru] Paz Ağus. 17, 2008 7:59 pm | |
| Nick:EMmAcI Avatar: Ad:beste arkadaslar adım beste avatara da beste yazdım ama nickim öyle değil diye yarışmadan çıkarmayın avatar kendime aittir | |
|
Brittany Admin
Mesaj Sayısı : 475 Yaş : 34 Nerdensin!!(Where are you from) : Oxfordshire Rep : +0 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : aRdam benim sen bnümsün En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : Sena Şimal Ecem Selen Özge Ceren Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Avatar Yarışması[Başvuru] Paz Ağus. 17, 2008 10:32 pm | |
| ikinizde alındınız arkadaşlar SON 3 kişi | |
|
[-Yıllarn~Hepscsi-] 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 30 Nerdensin!!(Where are you from) : Ankara... Rep : +rep Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : EreNessİpek! En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : ayşegül Kayıt tarihi : 08/05/08
| |