| Giriş Yapamayanlar! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Brittany Admin
Mesaj Sayısı : 475 Yaş : 34 Nerdensin!!(Where are you from) : Oxfordshire Rep : +0 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : aRdam benim sen bnümsün En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : Sena Şimal Ecem Selen Özge Ceren Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Giriş Yapamayanlar! Cuma Tem. 04, 2008 9:50 pm | |
| Lütfen Sadece Giriş Yapamayanlar Yazsın Burayı Temizlemekle Uğraşmak İstemiyorum...!! | |
|
| |
SEVİNCER Misafir
| Konu: ÜYE ADIMI UNNUTTUM Ptsi Tem. 07, 2008 12:39 pm | |
| ben sevinc esra üye adımı unuttumm bana söylermisin???? |
|
| |
Brittany Admin
Mesaj Sayısı : 475 Yaş : 34 Nerdensin!!(Where are you from) : Oxfordshire Rep : +0 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : aRdam benim sen bnümsün En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : Sena Şimal Ecem Selen Özge Ceren Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Ptsi Tem. 07, 2008 1:59 pm | |
| | |
|
| |
emma =(( Misafir
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Çarş. Eyl. 03, 2008 5:37 pm | |
| cnm k.bakma bişey dicem ben emmayı eskiden çok seviyodum ama şimdi sevmemeye çalışıyorum bence emmayı aşırı sevenler dikkat etsin çünkü benbim uzaktan akrabam yurtdışında ve gittiği yerde emmayla karşılaşmışlar ve emmayla arkadaş olmuşlar ama onu tanıdığından beri hep şöly eder bana o kız çok havalı dışarıdan tatlı güzel sempatik görünse de çok sinir birisi ayrıca bazı kötü yanları var.o yüzden bu kızı sevme sana da yazık olur ve zaten emma öyle hayranlarla falan uğraşamam,benden uzak dursunlar o bana yeter daha yeni-eski fan görmek istemiyorum kimse sevmesin beni dedi sonra biraz benden bahsetmiş o da demişk iuzak dursun benden.hiç uğraşamam.özellikle türklerle.hayaıtmda gördüğüm en cıvık insanlar demiş.bende tabii ki de inanmadım akrabam ilk emmayı gördüğüne bile inanmamıştım ama telefonuna kaydemiş resim falan çekilmişler bende o anda çok üzüldüm ve emmayı bıraktım.aslında onu ölecek kadar seviyodum hemde ilk çıktığından beri ama öyle değince madem öyle istiyo dedim ve bıraktım.bırakmam da 2-2.5 yıl sürdü ama bizleri istemediği için bıraktım. Biliyorum çoğunuz inanmayacak bende inanmadım ilk duyduğunda ama o videoyu görünce şoka girdim.O videoyu en kısa sürede koymayı düşünüyorum.Lütfen!!iyiliğiniz için emmayı bırakın.yoksa çok acı çekersiniz benim gibi =((( Not:Ben bunları soğumanız için değil,emmanın gerçek yüzünü görmeniz için yazdım.üzgünüm =(( çok güzel+sevimli+sempatik+melek gibi görünse de gerçek yüzü bu =((( ve de ben o resimleri internete vermiştim.haberiniz olsun.çoğu kişinin elinde var o akrabamın çektiği resimler Burayı kirlettiğim için üzgünüm ama gerçekler bu =(. |
|
| |
unal_emma Moderatör
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 33 Nerdensin!!(Where are you from) : İstanbul Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Çarş. Eyl. 03, 2008 6:18 pm | |
| Her yazılana,çiziline inansaydık hiç kâleye almadım yazdıklarını,sadece kahkaha atıyorum :D | |
|
| |
emma =(( Misafir
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Perş. Eyl. 04, 2008 9:59 am | |
| tabii ki cnm insana saçma gelir ilk duyduğunda.bende inanmadım zaten.kimsenin inanmasını beklemiyorum.ama resimleri sitelere koyduğumu söyledim.videoyu koyunca kahkaların yerine ağlama seslerini duyabilirim.merak etme,her siteye koyucam o videoyu.koyduğumda görürsün. |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Perş. Eyl. 04, 2008 12:01 pm | |
| YA GİDİN ŞURDAN EMMAYLA ARAKDAŞ HA OHA FELAN YANE EMMANIN YANINDA 50 TANE KORUMA GEZİYO NASIL KARŞILAŞCAK... AYRICA EMMA İÇLİ DIŞLI BİRİSİDR ASLA ÖYLE OLAMAZ | |
|
| |
unal_emma Moderatör
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 33 Nerdensin!!(Where are you from) : İstanbul Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Cuma Eyl. 05, 2008 3:54 am | |
| Olmayan video yüzünden mi ağlayacam Sizin gibi anti-emmacıların,Emma'yı karalamaktan başka işiniz yok mu?Hep böyle iftiralarda bulunup,milleti kandırmaktan sıkılmadınız mı? | |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! C.tesi Eyl. 13, 2008 1:09 am | |
| aynen basgit *Sansür* şurdan emmamıza laf atma | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Hemen Perş. Eyl. 18, 2008 4:36 pm | |
| Hemen üye olucam siteyeeeeee |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Perş. Eyl. 18, 2008 7:25 pm | |
| | |
|
| |
Miray Misafir
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! C.tesi Kas. 08, 2008 7:12 pm | |
| Yha bn adımı unuttum bn Miray |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Paz Kas. 23, 2008 12:11 pm | |
| | |
|
| |
Beste Misafir
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Paz Ara. 14, 2008 6:08 pm | |
| ya bn hatırlıom da büyüklü küçüklü yazmıstım hatırlayamadım nasıl yazdıgımı emma_beste ama yazılısı nasıldı esra söler misn? |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Cuma Ara. 26, 2008 11:28 pm | |
| tamam tatlım bakıyorum bir dk | |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Cuma Ara. 26, 2008 11:30 pm | |
| | |
|
| |
Brittany Admin
| Konu: Geri: Giriş Yapamayanlar! Çarş. Şub. 25, 2009 6:33 pm | |
| emma_beste doğru böyle =) | |
|
| |
| Giriş Yapamayanlar! | |
|