| emma watson--eleştirmen | |
|
+3Brittany unal_emma chen-emma 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
chen-emma 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Nerdensin!!(Where are you from) : isviçre =) Rep : + 2 rep özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: emma watson--eleştirmen Paz Şub. 24, 2008 10:53 pm | |
| emmanın profösyonel oyunculardan farkı size göre nedir + veya - yönleri ile değerlendirin unutmayın siz eleştirmensizniz?! | |
|
| |
unal_emma Moderatör
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 33 Nerdensin!!(Where are you from) : İstanbul Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: emma watson--eleştirmen C.tesi Mart 01, 2008 7:29 am | |
| Sevgili site sakinleri benim yazdıklarımı iyice okuyun.Emma Watson'un fanatik bir hayranı olarak eleştirimi yapacağım.Ama bu eleştiriden çok,sevgili markalara karşı bir eleştiri olacak. Sevgili tanınan ünlü markalar size söylüyorum.Siz Emma Watson ile niye reklam anlaşmaları yapmıyorsunuz?bir eksikliği varsa söyleyin.Bu olaydan dolayı,Emma Watson'un bir eksikliği olduğu ortaya çıktı.Şimdi sizin ''nereden çıkarttın,medyum musun,eksikliği varsa söyle''gibi laflar söylediğinizi duyar gibiyim.Bu yüzden Emma Watson'u çok fazla göz önüne çıkmaması vb. olarak bir eleştiri yapıyorum.Siz şimdi olayı anlamadınız galiba...O zaman şöyle anlatayım: 1-)Emma Watson'un eksik bir tarafı yoksa,niye reklamlarda oynamıyor? 2-)Arkadaşlar,Emma Watson'a buradan sesleniyorum.Emma,biraz reklam peşinde koş kızım yoksa harcanıp gideceksin.Sonra söylemedi deme sakın Neyse bu kadar eleştiri yeter.Hepinize iyi günler ve iyi forumlar!!! | |
|
| |
Brittany Admin
Mesaj Sayısı : 475 Yaş : 34 Nerdensin!!(Where are you from) : Oxfordshire Rep : +0 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : aRdam benim sen bnümsün En iyi arkin(Who\'s your best friend in this forum : Sena Şimal Ecem Selen Özge Ceren Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: emma watson--eleştirmen C.tesi Mart 01, 2008 7:18 pm | |
| - unal_emma demiş ki:
- Sevgili site sakinleri benim yazdıklarımı iyice okuyun.Emma Watson'un fanatik bir hayranı olarak eleştirimi yapacağım.Ama bu eleştiriden çok,sevgili markalara karşı bir eleştiri olacak.
Sevgili tanınan ünlü markalar size söylüyorum.Siz Emma Watson ile niye reklam anlaşmaları yapmıyorsunuz?bir eksikliği varsa söyleyin.Bu olaydan dolayı,Emma Watson'un bir eksikliği olduğu ortaya çıktı.Şimdi sizin ''nereden çıkarttın,medyum musun,eksikliği varsa söyle''gibi laflar söylediğinizi duyar gibiyim.Bu yüzden Emma Watson'u çok fazla göz önüne çıkmaması vb. olarak bir eleştiri yapıyorum.Siz şimdi olayı anlamadınız galiba...O zaman şöyle anlatayım:
1-)Emma Watson'un eksik bir tarafı yoksa,niye reklamlarda oynamıyor? 2-)Arkadaşlar,Emma Watson'a buradan sesleniyorum.Emma,biraz reklam peşinde koş kızım yoksa harcanıp gideceksin.Sonra söylemedi deme sakın Neyse bu kadar eleştiri yeter.Hepinize iyi günler ve iyi forumlar!!! bravoooooooooooooo yaneeee | |
|
| |
[emma] 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 28 özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: emma watson--eleştirmen Paz Mart 02, 2008 10:03 pm | |
| bencede katılıyorum sana ünal | |
|
| |
unal_emma Moderatör
Mesaj Sayısı : 78 Yaş : 33 Nerdensin!!(Where are you from) : İstanbul Ruh Halin?(what\'s your soul state) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 23/02/08
| Konu: Geri: emma watson--eleştirmen C.tesi Mart 08, 2008 7:28 pm | |
| Birşey daha söylemek istiyorum.Emma Watson niye hep çocuksu rollerde oynuyor.Bunu çok merak ediyorum.Bu konunun açıklığa kavuşması gerek. | |
|
| |
Emma-Sena 2. sınıf
Mesaj Sayısı : 69 Nerdensin!!(Where are you from) : isviçre =D özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 20/02/08
| Konu: Geri: emma watson--eleştirmen Ptsi Mart 24, 2008 8:17 pm | |
| Ya bişi dicem buna katılmıyorum gayette süper rollerde ama ne kdr başarılı olduğu görülmüyor onda haklısın... | |
|
| |
Hil-Lary=) 3. sınıf
Mesaj Sayısı : 102 Yaş : 28 Ruh Halin?(what\'s your soul state) : Hanqi Ünlü???(Wich famous) : özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: Geri: emma watson--eleştirmen C.tesi Mayıs 03, 2008 4:51 pm | |
| - Emma-Sena demiş ki:
- Ya bişi dicem buna katılmıyorum gayette süper rollerde ama ne kdr başarılı olduğu görülmüyor onda haklısın...
| |
|
| |
Rüya-Emma 1.sınıf
Mesaj Sayısı : 13 Rep : +1 özeL ßöLüm..(Special part) : İstediqinizi Yazın.....! Kayıt tarihi : 18/05/08
| Konu: Geri: emma watson--eleştirmen Paz Mayıs 18, 2008 4:12 pm | |
| bnce emma watson harika biri ve harika rollerde çıkıyo ve kapaklarda hergün ama LOREAL VEYA ŞÖLE makyaj yada jeans tanıtımlarında yada farkı şelerde emma çıksa fena mı olurdu:D | |
|
| |
| emma watson--eleştirmen | |
|